fbpx

Ласкаво просимо до EKABEAUTY

Будь ласка, оберіть мову, якою вам буде зручно
переглядати наш сайт

Українською
На русском
Магазини

Інтернет-Магазин

ОПРАЦЮВАННЯ ЗАМОВЛЕНЬ ЗА ТЕЛЕФОНОМ
ПН-ПТ: 09:00 – 19:00
СБ-НД: 10:00 – 18:00
ОНЛАЙН ЗАМОВЛЕННЯ – 24/7

Магазини

м. Чернівці

м. Рівне

м. Дніпро

Каталог товарів
063 293 92 92
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ-НД: 10:00 – 18:00
Повернутись до каталогу

Сіль харчова Shinbien Wamiles 200 г

Детальніше
Є в наявності Код товару: 74879

520 грн

​Натуральна столова сіль великого помелу. Вищий сорт

Хімічний склад, на 100г:

  • Калій (K) 236 мг
  • Кальцій (Ca) 1150 мг
  • Магній (Mg) 607 мг
  • Мідь(Cu) 0.01 мг

Харчова цінність, на 100 г:

  • Енергетична цінність 0 Kcal
  • Білки 0 г
  • Жири 0 г
  • Вуглеводи 0 г

Вага упаковки: 200 г.

Добута з глибинних верств моря, багата на мінерали природна сіль:

  • Отримано з води глибинних морських верств, взятої біля острова Еронто архіпелагу Омаміосіма (Окінава).
  • Старанно приготовлена ​​за старовинною унікальною технологією в плоских казанах.
  • Включає в себе багатий вміст мінералів, має м'який солодкуватий присмак.

Переваги цього продукту:

  • відрізняється м'яким солодкуватим присмаком, містить високоякісний кальцій, магній, калій та інші мікроелементи;
  • має високу біологічну доступність і потрапляє до клітин організму в первісному вигляді. Регулярне вживання насичує необхідними мікроелементами та мінералами;
  • покращує кровообіг;
  • підтримує баланс електролітів;
  • зміцнює імунітет;
  • підвищує опірність організму до інфекцій;
  • нормалізує роботу ШКТ та інших систем організму.

Технологія приготування в плоскому казані:

Морську воду довго випарюють у плоскому котлі, підтримуючи однакову температуру по всій поверхні та у всьому обсязі рідини, що забезпечує високоякісну кристалізацію без пошкодження мінерального складу, у результаті утворюється букет з яскраво вираженим солоним смаком та м'яким солодким присмаком. Сіль добре розчиняється.

Спосіб застосування та дозування: Солити готові страви. Не піддавати термічній обробці.

Розгорнути текст