fbpx

Ласкаво просимо до EKABEAUTY

Будь ласка, оберіть мову, якою вам буде зручно
переглядати наш сайт

Українською
На русском
Магазини

Інтернет-Магазин

ОПРАЦЮВАННЯ ЗАМОВЛЕНЬ ЗА ТЕЛЕФОНОМ
ПН-ПТ: 09:00 – 19:00
СБ-НД: 10:00 – 18:00
ОНЛАЙН ЗАМОВЛЕННЯ – 24/7

Магазини

м. Харків, вул. Сумська 59
(тимчасово не працює)

м. Рівне, вул. Івана Мазепи 3

м. Луцьк, проспект Волі 35

м. Дніпро, вул. Писаржевського, 2

Каталог товарів
063 293 92 92
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ-НД: 10:00 – 18:00
Повернутись до каталогу

Power Drops Hydration & Anti-Pollution Booster Сироватка-активатор захисту та зволоження волосся «Натхнення дня» Oribe Power Drops Hydration & Anti-Pollution Booster, 30 мл

Детальніше
Є в наявності Код товару: OR520

3290 грн

  • Бренд: Oribe
  • Країна-виробник: США
  • Об'єм: 30 мл

Power Drops Hydration & Anti-Pollution Booster Сироватка-активатор захисту та зволоження волосся «Натхнення дня» Oribe Power Drops Hydration & Anti-Pollution Booster, 30 мл

Сироватка-бустер із лінії Signature. Глибоко зволожує волосся зсередини, запечатує кутикулу. Створює захисний бар’єр від впливу вільних радикалів та запобігає втраті вологи. Захищає волосся від пересушування, оксидативного стресу, пошкодження кутикули через забруднення.

У складі бустера – комплекс з 2% гіалуроновою кислотою, механізм роботи якої можна порівняти з губкою, яка поглинає вологу та утримує її у складі волосся. Екстракт насіння морінги гарантує захист від забруднюючих факторів навколишнього середовища, запобігаючи закріпленню мікрочастинок на поверхні волосся. Продукт містить креатин – потужний пептид, який відновлює волосся, пригладжує кутикули та повертає еластичність.

Активні інгредієнти:

  • Комплекс з 2% гіалуроновою кислотою поглинає вологу та утримує її у складі волосся.
  • Екстракт насіння моринги, який гарантує захист від забруднюючих факторів навколишнього середовища, запобігаючи закріпленню мікрочастинок на поверхні волосся та надає волоссю м’якості та блиску.
  • Креатин – потужний пептид, який відновлює волосся, пригладжує кутикули та повертає еластичність.
  • Унікальний комплекс Oribe Signature (екстракти кавуна, лічі, квітів едельвейсу) гарантує волоссю захист від оксидативного стресу, запобігає втраті природного кератину, захищає волосся від пересушування, пошкоджень та втрати кольору.

Спосіб застосування:

Додати 1-2 краплі на долоню, змішати із будь-яким продуктом Oribe і нанести на волосся, щоб поліпшити щоденний догляд. Також сироватку можна використовувати як самостійний продукт, наносячи на чисте вологе волосся по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Розгорнути текст