fbpx

Добро пожаловать в EKABEAUTY

Пожалуйста, выберите язык, на котором вам будет удобно
просматривать наш сайт

Українською
На русском
Магазини

Інтернет-Магазин

ОПРАЦЮВАННЯ ЗАМОВЛЕНЬ ЗА ТЕЛЕФОНОМ
ПН-ПТ: 09:00 – 19:00
СБ-НД: 10:00 – 18:00
ОНЛАЙН ЗАМОВЛЕННЯ — 24/7

Магазини

м. Харків, вул. Сумська 59
(тимчасово не працює)

м. Рівне, вул. Івана Мазепи 3

м. Луцьк, проспект Волі 35

м. Дніпро, вул. Писаржевського, 2

Каталог товарів
063 293 92 92
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ-ВС: 10:00 – 18:00
Повернутись до каталогу

Марсельське рідке мило Мигдаль Panier Des Sens 500 мл

Детальніше
Є в наявності Код товару: 86822

626 грн

Марсельське рідке мило Мигдаль Panier Des Sens 500 мл

Вироблено зі 100% рослинних олій відповідно до традицій Марсельських миловарів. Це насичене мило делікатно очищає шкіру, підтримуючи її гідроліпідний баланс.

Квітковий та солодкий аромат: гурманські нотки солодкого мигдалю у поєднанні з ніжними ароматами жасмину та глоду для уточненої ароматичної композиції.

Використання:
Застосовуйте мило для очищення шкіри рук та тіла.

Інгредієнти:

  • Солодкий мигдаль
    Захищений м’якою зеленою оболонкою, ароматний мигдальний горіх має чудові якості для догляду за шкірою. Олія солодкого мигдалю пом’якшує та розгладжує шкіру, завдяки багатому складу з вітамінами А та Е глибоко зволожує та живить її.
  • Кокосова олія
    Одна з найулюбленіших рослинних олій серед поціновувачів натурального догляду за тілом. У складі кокосової олії 90% жирних кислот, а також вітамін Е, вітамін К та залізо. Отримане способом холодного віджиму, олія має протизапальну та протимікробну дію, захищає та живить шкіру, запобігає старінню шкіри. 100% натуральне. Шкіра після використання кокосової олії м’яка, їй забезпечено глибоке харчування та зволоження.
  • Мигдаль із Провансу
    Локальне партнерство для відстеження інгредієнтів
    Для забезпечення виняткової якості продуктів та збереження унікальної спадщини агрікультури Провансу, Panier des Sens довгостроково співпрацює з місцевими фермерами та майстрами для розвитку відповідального та екологічного землеробства.
  • Традиційне вирощування мигдалю має певні технічні складності, наприкінці минулого століття це ремесло практично зникло. Але сьогодні мигдальне дерево з Провансу переживає ренесанс завдяки пристрасті та зусиллям кількох небайдужих виробників.
    На плато Валансоль, у серці регіонального природного парку Вердон, насіння Шульц з 1984 року присвятила себе копіткому вирощуванню, обробці та збуту солодкого мигдалю з Провансу.
  • 96% інгредієнтів натурального походження
Розгорнути текст