Крем для рук “Мигдаль” Panier Des Sens 30 мл
Детальніше358 грн
- Бренд: Panier Des Sens
- Об'єм: 30 мл
- Призначення: Косметика для рук
- Країна-виробник: Франція
- Група товару: Крем
Крем для рук “Мигдаль” Panier Des Sens 30 мл
Крем для рук, що тане, з формулою на основі олії мигдалю і олії ши. Шкіра рук постійно піддається зовнішнім впливам і може стати сухою та чутливою. Цей крем для рук забезпечить шкірі рук відновлення, пом’якшить її та додасть комфорту.
Квітковий та солодкий аромат: гурманські нотки солодкого мигдалю у поєднанні з ніжними ароматами жасмину та глоду для уточненої ароматичної композиції.
Використання: Наносите так часто, як вимагає шкіра ваших рук для довготривалого пом’якшення від пальців рук до зап’ястей.
Інгредієнти:
- Солодкий мигдаль
Захищений м’якою зеленою оболонкою, ароматний мигдальний горіх має чудові якості для догляду за шкірою. Олія солодкого мигдалю пом’якшує та розгладжує шкіру, завдяки багатому складу з вітамінами А та Е глибоко зволожує та живить її. - Масло ши
Panier des Sens використовує переважно рослини, які ростуть у Провансі. Однак один інгредієнт, вибраний за його чудові універсальні якості, має екзотичне походження.
Олія ши – це натуральний продукт, що отримується з горіхів дерева Butyrospermum Parkii, що росте в саванах центральної та західної Африки. Це дерево виняткової сили може зростати понад три сторіччя! Неймовірно багата за складом бежева олія, одержувана з горіхів, має багато корисних якостей: пом’якшує, зволожує і глибоко живить шкіру, захищає її від зовнішніх агресивних впливів. У багатому складі олії містяться вітаміни A, D, E, F і жирні кислоти, завдяки чому олія має багато корисних застосувань. - Мигдаль із Провансу
Локальне партнерство для відстеження інгредієнтів
Для забезпечення виняткової якості продуктів та збереження унікальної спадщини агрікультури Провансу, Panier des Sens довгостроково співпрацює з місцевими фермерами та майстрами для розвитку відповідального та екологічного землеробства. - Традиційне вирощування мигдалю має певні технічні складності, наприкінці минулого століття це ремесло практично зникло. Але сьогодні мигдальне дерево з Провансу переживає ренесанс завдяки пристрасті та зусиллям кількох небайдужих виробників.
На плато Валансоль, у серці регіонального природного парку Вердон, насіння Шульц з 1984 року присвятила себе копіткому вирощуванню, обробці та збуту солодкого мигдалю з Провансу.